Nyhet

En blandare - många användningsområden!

Professionella miljöer

Den här flexibla blandaren gör sig mycket bra även i professionella miljöer så som hos sjukhus, tandläkare och vårdcentraler. Anledningen till det är för att professionella miljöer kan köpa in Marstrand blandare utan att i förväg behöva veta till vilket ändamål blandaren ska användas till. Olika undersökningar kräver olika behov och det enda som återstår är att sätta dit den typ av pip som passar rummets avsikt. Skulle rummet under senare tid göras om så behöver du inte heller tänka på att köpa ny termostatduschblandare, du byter bara till den pip du önskar.

 Multifunktionell är bara förnamnet!

Marstrand - exklusiv och nytänkande design

Med en exklusiv design och med smarta funktioner vet vi att vår badrumsserie Marstrand kommer att bli en favorit hos många. Marstrand termostatduschblandare är vår mest multifunktionella blandare. Här kan du få vatten uppifrån, nerifrån eller från båda hållen. Den är med andra ord gjord för både proffs- och hemmamiljö, oavsett vad du tänker använda den till.

Det går att köpa till en badkarspip eller en handdusch som du kopplar in för att få vatten nerifrån. Skulle du sedan känna att en takdusch är av intresse så är det bara till att bygga på med rör upptill. Välj och vraka utefter dina egna behov.