Nyhet

Vattenlås

VAL-2200

Det första vattenlåset vi har, VAL-2200, är ett riktigt designlås som löser alla dina problem! Vare sig du har ett väggavlopp eller ett golvrör så följer båda delarna med i ett komplett paket. Vårt designvattenlås har inte enbart en exklusive design utan det är även tillverkat med tjockare material som klarar större påfrestningar. Rörmokare föredrar detta vattenlås då det är enklare att kapa röret utan att deformera det.

Skapa en helhetslook - i rostfritt

Ofta följer det med ett vattenlås av plast vid köp av handfat vilket inte alls går hand i hand med våra rostfria tvättställsblandare. Därför vill vi slå ett extra slag för ett av våra tillbehör. Under ditt handfat blir det lätt en tråkig syn med rör som sticker fram. Men nu har vi på Strand lösningen genom att kunna erbjuda er två olika rostfria vattenlås.

VAL-2310

Vårt andra vattenlås, Val-2310, är även det ett mycket prisvärt lås som passar dig som har ett väggavlopp under ditt handfat. Vattenlåset har en klassisk design och är tillverkat i något tunnare material. Stålet i båda vattenlåsen är i kvalitet 304 och tjockleken på rören är 32 mm i diameter. Stålet i båda vattenlåsen är i kvalitet 304 och tjockleken på rören är 32 mm i diameter.